Aktakuza ndaj personave të dyshuar për vepra penale në Pejë dhe Prizren

Prokuroria Themelore e Prizrenit dhe ajo e Pejës, kanë ngritur aktakuza për vepra të ndryshme penale.

Sipas raportit 24 orësh të Prokurorisë së Shteti, thuhet se Prokuroria e Prizrenit ka ngritur katër aktakuza, për gjashtë persona për vepra të ndryshme penale.

Kurse ajo e Pejës, ka ngitur 16 aktakuza brenda 24 orëve.