Mesazh i kryetarit të komunës Burim Berisha, me rastin e festës së Kurban Bajramit

“Uroj që kjo festë të jetë motiv për përforcimin e besimit tonë, forcimin e mendjeve dhe zemrave tona. Poashtu uroj që kjo festë të përcillet jo vetëm me urime të mira e vizita tek të afërmit por edhe me vepra të mira sepse kjo ditë është ditë e mëshirës, faljes, mirëkuptimit, mirësisë dhe paqes”.

Urime!