Përurohet sistemi i ujit të pijshëm për Fushë-Kosovën

Më 25 Qershor 2019, në një ceremoni rasti u lëshua në funksion sistemi i ujit për Komunën e Fushë-Kosovës, gjegjësisht qytetin e Fushë-Kosovës. Ky sistem garanton furnizim 24 orë me ujë të pijshëm, një gjë e shumëpritur nga të gjithë.

Përurimin e këtij projekti e bëri Kryetari i Komunë së Fushë-Kosovës z. Burim Berisha, Ministri i Zhvillimit Ekonomik z. Valdrin Lluka dhe Kryeshefi i Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina” sha.a, z. Ilir Abdullahu.

Qytetarë të Fushë-Kosovës gëzuar ujin dhe paqit shëndet.